Hoe frustrerend is het als je niet begrepen wordt? Of als je niet begrijpt wat je kind jou wil vertellen?

Baby- en kindergebaren zijn bedoeld ter ondersteuning van de gesproken taal. Je geeft letterlijk je kind taal in handen.

Elk kind verdient het om op te groeien met baby- en kindergebaren. Een kind krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen en kan eerder communiceren dan dat de spraakontwikkeling ontwikkeld is.

Workshop

Wil jij snel aan de slag met een paar gebaren? Tijdens deze interactieve workshop bespreken we de voordelen van baby- en kindergebaren en leer je een aantal basisgebaren zodat je direct aan de slag kan. Deze workshop is deel 1 van de basiscursus.

Duur: 1 uur
Kosten: 15 euro inclusief hand-out

Instroomcursus

Heb je eerder al een (kennismakings-) workshop gevolgd en wil je toch nog wat meer gaan doen met baby- en kindergebaren? Meld je dan aan voor een instroomcursus. Je stroomt dan in op avond 2 van de cursus.

Duur: 2x 1,5 uur
Kosten: 60 euro, inclusief set gebarenkaarten

 Bij de online instroomcursus wordt er, door de docent, 5 euro extra gerekend voor het versturen van materialen. 

Gebarenavontuur

Samen met je kind op een speelse wijze baby- en kindergebaren leren. Aan de hand van verschillende thema’s lezen wij een boek en spelen wij spelletjes. Uiteraard gebruiken we overal gebaren bij.

Duur: 30 min
Kosten: 6,50 euro voor ouder en kind samen

Themaworkshop

Gebruik je al baby- kindergebaren en wil je meer verdieping?
Een leuke, leerzame interactieve workshop waarin je korte uitleg krijgt over de ‘Gebaar je mee-methode’. Daarnaast leer je aan de hand van een thema een aantal gebaren. Een aantal voorbeeld thema’s zijn: de seizoenen, Sinterklaas en/of kerstmis of de boerderij. Hierbij houden we ook rekening met de thema’s die binnen de kinderopvang gebruikt worden. Je leert niet alleen welke gebaren je kunt gebruiken, maar ook hoe je deze in kunt zetten bij liedjes of het voorlezen van een boek.

Duur: 1,5 tot 2 uur
Kosten: 17,50 euro

Bij aanmelden voor meerdere themaworkshops ontvang je een leuke korting! Kijk in de agenda voor de thema’s die behandeld worden.

* 3 themaworkshops voor 50 euro in plaats van 52,50 euro
* 5 themaworkshops voor 80 euro in plaats van 87,50 euro
* 8 themaworkshops voor 125 euro in plaats van 140 euro

Wil je gebruik maken van deze korting, vul dan het contactformulier in. Wij nemen daarna contact met je op. 

Babyshower met baby- en kindergebaren

Iemand verrassen met een unieke babyshower?
Hoe leuk is het om de toekomstige moeder alvast te inspireren?

De babyshower bestaat uit een workshop waar we een klein stukje theorie bespreken en daarna in een leuke spelvorm aan de slag gaan met de gebaren. Het zal een gezellige bijeenkomst worden waar veel gelachen zal worden maar daarnaast wordt er ook veel geleerd. Hoe leuk is dat?

Vul het contactformulier in en laat ons weten wat jouw wensen zijn.

Basiscursus

Door deze basiscursus te volgen weet jij hoe je je kind gebaren kunt aanleren en hoe je ze kan gebruiken in het dagelijks leven. In drie bijeenkomsten (deel 1 is hetzelfde als de workshop) krijg je uitgebreid uitleg over de ‘Gebaar je mee-methode’, leer je minimaal 50 gebaren en leer je hoe je gebaren kunt gebruiken tijdens verschillende activiteiten.

Duur: 1x 1 uur 2x 1,5 uur
Kosten: 70 euro, inclusief set gebarenkaarten.

Liever in 1 dag de basiscursus volgen? Dat kan! Kijk in de agenda

Heb je eerder al een (kennismakings-) workshop gevolgd en wil je toch nog wat meer gaan doen met baby- en kindergebaren? Meld je dan aan voor een instroomcursus.

Bij de online basiscursus wordt er, door de docent, 5 euro extra gerekend voor het versturen van materialen. 

Cursus in 1 dag

Je dompelt je in 1 dag onder in de wereld van baby- en kindergebaren. We staan stil bij de theorie, maar gaan je ook minstens 50 gebaren aanleren. Ook gaan we je leren hoe je gebaren kunt gebruiken bij het voorlezen van een boek. Bij deelname aan de cursus in 1 dag, ontvang je een set gebarenkaarten.

Duur: 1x 5 uur
Kosten: 70 euro, inclusief set gebarenkaarten

 

 

Gebarenavontuur XL

Wil je vaker samen met je kind actief bezig zijn met gebaren binnen een thema? Kies dan voor Gebarenavontuur XL. Binnen een jaar kun je 6 keer deelnemen aan het Gebarenavontuur.

Duur: 6 x 45 min
Kosten: 37,50 euro per ouder-kind

Privé workshop

Wil je samen met je gezin gebaren leren? Of wil je een leuke vriendenavond organiseren met een leuk thema? We stellen graag een workshop samen naar jouw behoeften en wensen. Alles is bespreekbaar.

Vul het contactformulier in en laat ons weten wat jouw wensen zijn.

 

Cadeaubon

Iemand verrassen met een leuk cadeau? Kies voor de cadeaubon van Gebaar je mee?
Je kiest zelf welk bedrag je op de cadeaubon wilt zetten.

Vul het contactformulier in en laat ons weten voor welk bedrag en naar welk adres we een cadeaubon op mogen sturen.